Kapoenen

Leeftijd:
6 tot 8 jaar, 1ste en 2de leerjaar

Maandprogramma:

Zondag 24 februari: Lopen, fietsen, atlethiek, gymnastiek, hockey,... Dit jaar worden de Olympische spelen in onze achtertuin georganiseerd. Zorg dan ook maar dat je voorbereid bent!!

Zondag 3 maart: Geen scouts! De leiding is op leidingsweekend

Zaterdag 9 maart: Spaghettifestijn van de givers. 's Middags van 11u-14.30u en 's avonds van 17.30u-21u. Kaarten zijn verkrijgbaar bij givers en giverleiding!
Zondag 10 maart: Wie is de slimste kapoen ter wereld? Stof je hersenen nog even af en quiz maar mee!

Zondag 17 maart: Ga je mee naar het ciscus, want het circus is topamusement! Da's plezier voor groot en klein, dat zijn clowns en acrobaten en spektakel en kabaal!

Zondag 24 maart: Fruit! Groenten! Vlees! Melk! Kaas! Boter! Ei! Pasta! Brood! Noten! Snoep! Chips! Water! Frisdrank! Vis! Maar wat als dat er niet meer is?

Zondag 31 maart: MINDER IS MEER!

Zondag 7 april: Geen scouts! Het is paasvakantie, jeej!

PAASKAMP 10-14 april:
We hebben eens gemaild en gebeld en gebabbeld met de eigenaars van ons lokaal in Mol…
En wat blijkt, ze laten enkel kapoentjes binnen die in een leuke of stoere of kleurrijke of … pyjama komen.
Kom dus woensdag om 8u00, allemaal in jullie pyjama naar de achterkant van het station. (Dit is een die we gaan gebruiken om ons te verkleden, dus niet om in te slapen, vergeet dus niet om er nog één in je valies te steken voor ’s nachts)
Wat je zeker ook niet mag vergeten is zwemgerief dat we als het mooi weer is met water kunnen spelen en kleren die vuil mogen worden.
Er is zeker een mogelijkheid voorzien om brieven naar huis te schrijven, tekenen, maken… Gelieve wel enveloppen mee te geven met het adres op en een postzegel.
Mocht je nog niet ingeschreven zijn, schrijf dan snel 75 euro over naar BE29 2850 3271 1964.

Zondag 21 april: Geen scouts! We moeten nog bekomen van het fantastisch leuke paaskamp!

Zondag 28 april: Geef acht! Vandaag gaan we met z'n allen het leger in. Zijn jullie er klaar voor?

Zondag 5 mei van 11u tot 14u: We gaan koken met de kapoenen, vergeet je kokmuts niet! Breng ook zeker allemaal 3euro mee.

Zaterdag 11 mei: Bloemenverkoop van 13u tot 17u. We gaan de straten rond om de mooiste bloemetjes te verkopen voor moederdag.
Zondag 12 mei: Geen scouts! Geniet van moederdag en de mooie bloemetjes die we verkocht hebben!

Zondag 19 mei: Als de Dame en de Heer elkaars paden kruisen is het opletten geblazen, vooral als de Dame op stap is met de Zot.

Groetjes, de kapoenenleiding:

Lena Baguet