Jonggidsen

Leeftijd:
11 tot 14 jaar, 6de leerjaar t.e.m. 2de middelbaar

Maandprogramma:

Zondag 27 januari: Filmvergadering! In deze winterse temperaturen maken we het weer gezellig en genieten we samen van een film, op maat van elke tak. Dit gaat door in het lokaal van 14u tot 17u. Vergeet je kussen niet!!

Zondag 3 februari: VERKLEED komen aub!!!

Zondag 10 februari: Relatiebureau Scouts Brakel! (zonder jongverkenners no worries)

Zondag 17 februari: Bond, James Bond

Zondag 24 februari: Paralympics

Zondag 3 maart: GEEN VERGADERING!!

Zaterdag 9 maart: Spaghettifestijn van de givers dus kom jullie buikjes maar vullen.

Zondag 10 maart: Back to basics (BELANGRIJK!) Vandaag gaan we back to the basics om te leren wat echte scouts is while enduring death-defying team-building exercise

Zondag 17 maart: Water, Aarde Vuur, Lucht. Lang geleden leefden de 4 naties in vrede samen, maar alles veranderde toen de vuurnaties aanviel. Alleen de jonggidsen meesters van alle 4 de elementen konden ze stoppen en toen de wereld hen het meest nodig had...zijn ze voltallig aanwezig op de vergadering. Ze moeten nog veel leren voordat ze anderen kunnen helpen, maar we geloven dat ze de wereld kunnen redden

Zondag 24 maart: Wizarding World opens to the muggles! Kom verkleed!

Zaterdag 29/03: BOWLEN!! We spreken af om 18u45 aan Bowling Stones te Oudenaarde, en vragen dat iedereen 10 euro meeneemt. En nog een extra centje als je iets ter plaatste wilt drinken

Zondag 7 april: We vertrekken bijna op paaskamp, dus geen vergadering.

10 - 14 april:

Ons thema is travelling through time. Natuurlijk verwachten we dat jullie verkleed komen!

Jullie kunnen kiezen tussen 1 van onze volgende periodes waaruit jullie inspiratie mogen halen voor jullie kostuum:

• Prehistorie
  • Klassieke oudheid
  • Middeleeuwen
  • 80s, 90’s & 00’s

Zondag 21 april: Geen scouts! We rusten nog even uit van paaskamp.

Zondag 28 april: Bootcamp! Vandaag gaan we op zoek naar de jonggidsen die zich fysiek en mentaal tot het uiterste kunnen drijven!!

Zondag 5 mei: Weerwolven

Zaterdag 11 mei: Bloemenverkoop van 9u-17u! Gelieve zelf een lunchpakket te voorzien, wij zorgen zoals gewoonlijk voor het 4-uurtje!

Zaterdag 18 mei: Feestdagen van 19u tot 22u

Gelieve altijd te verwittigen bij afwezigheid.
Groetjes, de coolste jonggidsenleiding:

Julie Verfaillie

0491/ 98 70 00