Leeftijd:
8 tot 11 jaar, 3de t.e.m. 5de leerjaar

Zondag 27 januari: Filmvergadering! In deze winterse temperaturen maken we het weer gezellig en genieten we samen van een film, op maat van elke tak. Dit gaat door in het lokaal van 14u tot 17u. Vergeet je kussen niet!!

Zondag 3 februari : Zet je masker op, ja verkleed je maar. Zet een pruik op je kop met feeënhaar. Doe maar gek, doe maar mal, dit is een gemaskerd bal. 't Is carnaval!!!

Zondag 10 februari: Het Grote Piratenspel

Zondag 3 maart : Geen scouts, de leiding trekt er even op uit.

Zaterdag 9 maart: Kom samen met ons spaghetti smullen op het Spaghettifestijn van de givers!

Zondag 10 maart: Werk jullie zondag maar in het zweet, want wie wordt de beste atleet?

Zondag 17 maart: Snap je het voor geen bal of haal je victory royale? We tonen maar 1x hoe het moet, haal je dansmoves boven en verzamel de beste loot! (Fortnitevergadering)

Zondag 24 maart: Zima kan er niet bij zijn, maar dat vinden wij mannen wel fijn. Kom maar af met een brede lach, en amuseer je op deze mannennamiddag!

Zondag 31 maart: Durven jullie het opnemen tegen de welpenleiding? Zorg maar voor veel energie, allen tegen drie!

Zondag 7 april: Geen vergadering, we vetrekken binnen 3 nachten op kamp! Woensdag 10 tot zondag 14 april: De welpen gaan op Paaskamp in Mol!

Zondag 28 april: super coole verrassingsvergadering. Maar we zullen zeker creatief bezig zijn ;)

Zondag 5 mei: FIETSEN ES FIETSEN, MOR OE ES FIETSEN? (jullie mogen allemaal jullie fiets meebrengen naar de scouts)

Zaterdag 11 mei: scouts brakel gaat een hele dag alle straten aflopen, om aan elk huis zo veel mogelijk bloemen te verkopen. We verwachten jullie om 13u aan het scoutslokaal tot 17u.

Zaterdag 18 mei: 's avonds een kort afscheidsfeestje, want het scoutsjaar zit er alweer bijna op. Wij zorgen voor een chipje en een drankje, jullie voor de sfeer? Van 18u tot 20u mogen jullie de beste dansmoves boven halen!

Groetjes, de welpenleiding :

Zima Loncke

zimaloncke@gmail.com