Givers

Leeftijd: 
14 tot 17 jaar, 3de t.e.m. 5de middelbaar

Maandprogramma: 

Zaterdag 11 januari van 15u - 18u: We starten het jaar met een knaller van een activiteit, ons vuurfeest! Van 15 - 18 uur zullen wij met de leden een heleboel verschillende dingen maken die we nadien zullen verkopen. Vanaf 18 uur is iedereen welkom om de gezellige wintersfeer op te snuiven en te genieten van onze lekkere hapjes en drankjes.

Zondag 19 januari van 13u - 17u30: We gaan allemaal samen schaatsen in de kristallijn. We spreken af om 13 uur aan het lokaal, indien er nog een plaatsje extra is in jouw auto, horen wij het graag. Gelieve 10 euro en handschoenen (verplicht!!) mee te brengen!

Zondag 26 januari: Filmfestival voor alle takken. Breng gerust je kussen mee zodat je lekker comfortabel zit! :)

Zondag 16 februari: Love is in the air, oelalalaaaaa...
 
Zondag 23 februari: Na de tweede wereldoorlog ontstond er een gewapende vrede tussen de twee grootmachten van de wereld: de Verenigde Staten en de USSR. De VS namen de leiding over het kapitalistische deel van de wereld, de USSR over het communistische deel. Het ging de geschiedenisboeken in als de Koude Oorlog.
 
Zondag 1 maart: De Givers maken een dikke schijf vandaag! Met een supermegadope videoclip natuurlijk. Er wordt zelfs gezegd dat de befaamde Arthbeats zal co-producen aan de track...
 
Zaterdag 7 maart: We gaan op sponsorjacht in Brakel en daarbuiten voor SCOBRA 2020!
 
Zondag 15 maart: Geen vergadering! Jullie leiding gaat namelijk op leidingsweekend.
 
Zondag 22 maart: Mountainbike-time baby. We komen allen met de mountainbike/fiets naar de vergadering om een mooi tourtje te gaan maken in de Vlaamse Ardennen.
 
Zondag 29 maart: We zijn zo dicht bij 1 april dat we er een lil' pranky-doodlevergadering van gaan maken. Breng je deugenieterij mee!
 
Zondag 5 april: Geen vergadering, maak je borst maar al nat voor het Paaskamp.
 
Woensdag 8 - zondag 12 april: PAASKAMP! (thema wordt nog gecommuniceerd)
 
Zaterdag 18 april: Districtsdag! We gaan naar Kluisbergen om andere Givers van Oost-Vlaanderen eens te ontmoeten. (uren en verplaatsing wordt nog gecommuniceerd)
 
Zondag 26 april - 1 mei: LEEFWEEK (verdere communicatie volgt)
 
Zaterdagavond 2 mei: Onze scoutsfuif SCOBRA! Jullie draaien minimum één shift, daarna ben je vrij om naar huis te gaan of om verder te feesten.
 
Zaterdag 9 mei: BLOEMENVERKOOP, hier verwachten we iedereen aanwezig.
 
Groetjes, de giverleiding:
Sofie De Taeye
gsm: 0478954001
 
Arthur Wuytens 
gsm: 0472272328
 
Helene van den Broeck
gsm: 0499740260
 
Oxano Moreels 
gsm: 0490437763