Wegwijs op de website

Zoals u ziet zit de website in een nieuw jasje, en hoe fancy en praktisch dat er allemaal ook mag uitzien, uit ervaring weten we dat het geen kwaad kan om nieuwe systemen even toe te lichten, vandaar hieronder een korte introductie in de nieuwe site!
 

Aanmelden

Aanmelden als ouder/lid heeft niet echt speciale voordelen of functies, en is überhaupt gewoon ook niet mogelijk. Laat 'Inloggen' in de rechterbovenhoek dus maar gewoon voor wat het is, u heeft - ook indien niet ingelogd - nog alle toegang tot de site die u nodig heeft!
 

Tabbladen

Home: Hier arriveert u als u www.scoutsbrakel.be in tikt. Op de home page krijgt u een beknopt overzicht van de site: een stukje 'Nieuws', een stukje 'Activiteiten', een stukje 'Facebook',... Let er wel op: niet al het nieuws staat hier (omdat het overzichtelijk moet blijven). Als u een nieuwtje niet vindt, maar u weet wel dat het er is, kan u dit terugvinden onder het aparte tabblad 'Nieuws'.

Nieuws: Onder 'Nieuws' vindt u - hoe raad u het - de laatste nieuwtjes, mededelingen, updates in verband met acties, kampen, mededelingen,...

Takken: Naast de tekstjes die de tak beschrijven, vindt u hier de contactgegevens (e-mailadres en GSM-nummer) van de takleiding, aan wie u afwezigheden van zoon/dochter door kan geven. Daarnaast bevinden zich hier de maandprogramma's voor alle takken. Maandprogramma's beschrijven van week tot week wanneer er vergadering is, en eventueel ook wat ze gaan doen en of ze hier iets speciaal voor mee moeten brengen. Raadpleeg deze liefst zowel een week als een dag op voorhand (last minute wijzigingen zijn helaas niet uitgesloten, daar proberen wij u zo goed en zo kwaad mogelijk nog van op de hoogte te brengen per mail of telefoon).

ActiviteitenHier komt een chronologisch overzicht van de 'speciale' activiteiten die nog in het verschiet liggen. Deze worden reeds kort aangehaald in het maandprogramma, maar hier vindt u meer gedetailleerde info daaromtrent.

FacebookDe Facebook-tab is eigenlijk een verzameling van de foto-albums van afgelopen kampen/weekends/vergaderingen die we via Facebook hebben gepost. U vindt er ook een link naar onze Facebook-pagina!

Lid wordenLid worden is nu eenvoudiger dan ooit via dit invulformulier.

LokaalDit is een tab gericht naar groepen die geïnteresseerd zijn in de huur van ons lokaal;.

Info: Deze tab richt zich specifiek naar nieuwe scoutsouders. Echter kunnen ook de veteranen hier zeker nog iets van op steken! Je vindt er in vogelvlucht wat scouts is, wat je van een scoutsjaar kan verwachten, wat scouts kost en hoe je die kost kan drukken,...

ContactVia het contactformulier komt uw mail/vraag/suggestie/opmerking rechtstreeks in de mailbox van de groepsleiding terecht.
 

Mocht u hieromtrent nog opmerkingen, suggesties of vragen hebben, vult u dan gerust het contactformulier in en we kijken wat we kunnen doen!


 

Stevige scoutslinker

Leiding Scouts Brakel-Lierde