Overgangsweekend 2019

Een nieuw schooljaar betekent ook een nieuw scoutsjaar! Het nieuwe scoutsjaar gaat zoals gewoonlijk van start met een overgangsweekend. Dit is een startweekend vol spelletjes en leuke uitdagingen en het ideale moment om nieuwe vrienden te maken en oude vrienden terug te zien. Het weekend gaat door van zaterdag 28 tot zondag 29 september. Planning: zaterdag 28 september 8u: gratis ontbijt verzorgd door ons oudercomité (voor ouders én leden) 9u: start activiteiten 17u: ophaal mogelijkheid voor de kinderen die niet blijven slapen, gelieve de leiding hierover op voorhand te informeren! Diegene die blijven slapen: vergeet jullie slaapzak, matje, toiletgerief, dikke pull, uniform etc.niet. zondag 29 september 14u: officiële overgang (voor ouders én leden) 15u: gratis taart en koffie (voor ouders én leden) Met uitzondering van de activiteiten voor de leden nodigen we jullie als ouder(s) graag uit op het overige deel van het weekend! Zowel het gratis ontbijt op zaterdagochtend als de officiële overgang en taart/koffie op zondagnamiddag zijn uitermate geschikt om heel wat nuttige informatie te vergaren omtrent het (her)inschrijven, uniform, verloren voorwerpen van zomerkamp,... of gewoon om een leuke babbel te slaan! Lukt het niet om aanwezig te zijn of zit je zo nog met vragen, neem dan zeker een kijkje op de website, stuur een email naar groepsleiding@scoutsbrakel.be of spreek iemand van de leiding aan op één van onze activiteiten! Vanaf zondag 6 oktober gaan de normale activiteiten (vergaderingen genoemd) weer van start, dit (bijna) iedere zondag van 14u tot 17u. We hopen jullie massaal te mogen verwelkomen! Met de voltallige leidingsploeg staan we alvast te popelen om eraan te beginnen!