Kaasavond

Op zaterdag 16 november organiseren wij, Scouts Brakel, naar jaarlijkse gewoonte onze kaasavond. Op de 32e editie mag u zich verwachten aan een brede keuze aan kazen vergezeld van een lekker glaasje wijn.

We openen de deuren van O.C. De Lier (Nieuwstraat 21, 9570 Sint-Maria-Lierde) vanaf 16u.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij zowel leiding als leden:
Kinderkaart: 8 euro
Volwassenenkaart: 15 euro
Indien u wenst een vleesschotel te bestellen, kan dit door een mailtje te sturen naar kaasavond@scoutsbrakel.be

De kaasavond is een actie ter ondersteuning van onze VZW. Onze VZW zorgt voor het onderhoud van ons scoutslokaal en aangezien deze al een jaartje ouder wordt, rekenen wij op jullie massale opkomst zodat jullie kinderen kunnen blijven spelen in een tof en goed onderhouden scoutslokaal.

Indien je deze fantastische mensen op de kaasavond wilt helpen door een shift te draaien, mag je altijd een maitje sturen naar kaasavond@scoutsbrakel.be

Tot dan!