Zomerkamp Wouters

Datum:
20/07/2019 (Hele dag) tot 26/07/2019 (Hele dag)

Wouters

De wouters (= kabouters en welpen) zijn van 20-26 juli (= vanaf de bezoekdag voor de oudere takken) terug te vinden in Bütgenbach!

Inschrijven kan door het kampgeld over te schrijven op rekeningnummer BE29 2850 3271 1964 met vermelding ‘Inschrijving zomerkamp <naam lid>’ en klaar is Kees. Het kampgeld bedraagt: 91 euro voor het wouterkamp.

• De individuele steekkaart(en) van uw kind(eren) nakijken.
  • Bezoekdag is de start van het wouterkamp. Het is de bedoeling dat de wouterouders hun kind(eren) zelf voeren naar het terrein op deze dag.
    Alle ouders, familieleden en vrienden die de sfeer van het kamp willen opsnuiven, zijn daarom dus welkom op de bezoekdag op zaterdag 20 juli vanaf 11u30 waar wij kip met frietjes zullen aanbieden. (bord, bestek en eventueel stoeltje zelf te voorzien).
    Inschrijven kan door het bedrag van 10 euro per persoon over te maken op onze rekening (BE29 2850 3271 1964) met vermelding van uw naam, het aantal volwassenen en het aantal kinderen die mee eten. Vegetarische optie mogelijk, maar laat dit op voorhand weten per mail.
    Opgelet: voor deelnemende leden (zowel de jongeren als de ouderen) zit dit reeds in het kampbudget begrepen. Als afsluiter worden er ‘s avonds (gratis) belegen boterhammen voorzien. De activiteiten hervatten opnieuw om 18u30, dan is de bezoekdag afgelopen!

• In perfect uniform aanwezig zijn! (hemd met de kentekens op de juiste plaats, das en een groene broek)

• Het kampterrein ligt op 10 km van de Duiste grens, daarom vragen we om op de gemeente een ‘Ouderlijke toestemming voor verblijf in het buitenland’ te vragen voor elk kind.

• AANKOMST: We zijn terug aan het lokaal op vrijdag 26 juli om 17u30. (Onder voorbehoud, controleer zeker de scoutssite/uw mails voor eventuele wijzigingen.)
  • Place to be: Zum Konnenbusch 11 in Bütgenbach, vanaf daar moeten we nog een klein veldweggetje in en komen we zo op het terrein. Onderstaand kaartje geeft de precieze ligging weer.

• Briefjes kunnen gestuurd worden naar:

Scouts Brakel

T.a.v <naam lid>

Sourbrodter Straße 1

4750 Bütgenbach

• In de rugzak:
    • Kledij
      • Kousen
      • Ondergoed
      • Broeken (lang en kort)
      • Sportkleren
      • Vuile kleren
      • Warme pulls  (Voldoende en dik genoeg! Vaak zien wij kinderen die niet goed voorbereid zijn op koud weer.)
      • Regenjas
    •  Schoenen
      • Stapschoenen
      • Sportschoenen
      • Botten
      • Sandalen
    • Slapen
      • Slaapzak
      • Slaapmatje
      • Kussen
      • Pyjama
      • Knuffelbeer
  • Toilet
    • Washandje(s)
    • Handdoeken
    • Toiletgerief
    • GEEN ZEEP: Wij voorzien voor alle leden en leiding ecologische zeep.
  • Diversen
    • Zakmes
    • Zaklamp
    • Zwemgerief
    • Naaigerief (oudste takken)
    • Sjortouw
    • Linnen zak (voor de vuile was)
    • Identiteitskaart of Kids ID
    • Ouderlijke toestemming voor verblijf in het buitenland.
    • Zakcentje
    • Eigen medicatie (gelieve dit aan de leiding te melden)
    • Een goede rugzak voor overlevingstocht en dagtocht

U las het heel goed: gelieve uw kind(eren) geen zeep mee te geven op groot kamp, dit jaar zullen wij net als vorig opnieuw zeep voorzien die biologisch afbreekbaar is, waarmee we ons dus kunnen wassen in de beek zonder daarmee een aanslag op het milieu te plegen.

MP3’s, iPods en andere overbodige, waardevolle voorwerpen horen NIET thuis in de knapzak! Gsm’s op kamp worden op dag 1 in beslag genomen en enkel teruggegeven op afgesproken momenten.

Gelieve ook alles te naamtekenen, de berg die we na afloop van kamp steeds moeten weg gooien is elk jaar veel te groot!